Annulering

border-outeam

DPC Solutions wil dat al haar klanten tevreden zijn over hun aankoop bij DPC Solutions via de website www.dpcsolutions.nl. Wanneer u niet tevreden bent over jouw aankoop, kun je na ontvangst van de goederen deze zonder opgaaf van redenen, binnen 14 werkdagen terugzenden naar:

DPC Solutions
Markt 27
7021 AA Zelhem

Hierdoor kun je de koopovereenkomst ontbinden. Hiervan dient wel eerst dPC Solutions binnen de 14 werkdagen door middel van een herroepingsformulier op de hoogte te worden gesteld. Ook dient u een kopie van het aankoopbewijs mee te sturen. Bij het retour sturen van artikelen zijn de verzendkosten voor de koper. Artikelen die dus terug gestuurd worden zonder dat dPC Solutions daarvan op de hoogte is, zullen door ons geweigerd worden.

Mochten er beschadigingen aan het product worden geconstateerd dan kan dit een waardevermindering betekenen. Wij zullen u dan via de email voorzien van foto’s waar de beschadigingen op te zien zijn. De waardevermindering wordt dan ook medegedeeld.

Mocht u een dienst willen annuleren dan zullen de dagen dat de diensten wel actief zijn geweest (bijvoorbeeld hosting, domeinnaamregistratie, online backup, enz) wel berekend worden.

Het herroepingsformulier kun je hieronder downloaden.