Particulieren klanten dPC Solutions

Service en klanttevredenheid

Bij dPC Solutions draait alles om service en klanttevredenheid. Dit doen wij door het leveren van deskundig advies en kwalitatief hoogwaardige producten. Daarnaast bieden wij een service die verder gaat dan het leveren van computer hardware en software alleen. Juist het leveren van een toegevoegde waarde op het gebied van service, ondersteuning en onderhoud is één van onze sterke punten.

De medewerkers van dPC Solutions spreken begrijpelijke taal en geven jou graag advies zodat je een goede keuze kunt maken. Zoals je merkt willen wij graag dat het onze klanten aan niets ontbreekt. Wij proberen een complete ICT-oplossing te bieden voor thuis.

Winkel en technische dienst

In onze winkels vind je ons uitgebreide assortiment voor thuis, online kun je altijd onze aanbiedingen en folderacties terug vinden en bestellen. Naast het kopen van computer gerelateerde producten kun je in onze winkel bovendien altijd terecht voor advies.

Naast de winkels hebben wij ook een eigen technische dienst (TD) die zich bij de winkels bevind. Op deze TD voeren wij onderhoud en reparaties uit aan computers, laptops, mobiele apparaten en randapparatuur. Mocht er een probleem zijn met een PC, laptop of randapparatuur die op locatie niet verholpen kan worden, dan voeren we de reparatie uit op onze TD. Alle diensten die wij aanbieden kun je in het menu vinden onder "Onze Diensten".

Ook bouwen wij daar alle nieuwe computers en laptops (op maat ook mogelijk) die wij verkopen. Alle apparaten maken wij helemaal gebruiksklaar aan de hand van de wensen van de klant. Ben je op zoek naar een computer op maat? Bekijk dan eens onze computer op maat pagina.

Service aan huis 

Als je thuis problemen ondervindt met je computer, laptop of randapparatuur, dan kunnen wij met hulp op afstand assisteren en als het nodig is met service aan huis een oplossing bieden. Naast telefonische assistentie kunnen wij ook de computer of laptop overnemen en dan kijken we samen wat het probleem is. In de meeste gevallen kunnen wij dan het probleem direct oplossen. Dit is makkelijk bij kleine problemen zodat jij niet met de pc of notebook naar ons toe hoeft te komen. Bij de aanschaf van nieuwe computer of laptop geven wij altijd 1 maand gratis hulp op afstand. Bekijk hier meer informatie over hulp op afstand.

Mochten wij het probleem niet op afstand kunnen oplossen, dan bieden wij ook service aan huis mogelijkheden. Ook als je problemen met je internet of interne netwerk hebt kunnen wij aan huis komen om het probleem voor je op te lossen. Als we bij je op locatie komen dan hebben wij al het benodigde gereedschap en eventuele vervangende apparatuur al bij ons. Op deze manier kunnen we het probleem direct oplossen.

dPC Solutions
Al 18 jaar de ICT specialist voor zowel particulieren en bedrijven in de Achterhoek.
Advies nodig?
Loop dan gewoon binnen bij 1 van onze winkels in Zelhem of Ruurlo.
Snelle levering
Computer en notebook altijd gratis verzending!