Domeinnaam en webhosting die bij je past

Domeinnaam

Wil jij een domeinnaam registreren? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen elke domeinnaam registreren mits deze natuurlijk nog niet in gebruik is. Geef ons je gewenste domeinnaam en wij kunnen het binnen een paar seconden voor je controleren. Zowel of de domeinnaam nog vrij is maar ook welke extensies er mogelijk zijn. Bij extensies moet je denken aan bijvoorbeeld .nl, .org, .net of .com. Een domeinnaam heb je bij ons al vanaf € 10,95 per jaar.

Webhosting

Onze hosting is precies afgestemd op de grootte van jouw websites. Een simpele website is nog geen 300Mb groot en een zeer uitgebreide website is gemiddeld 2500Mb. Dus waarom meer nemen dan nodig is? Mocht je toch meer ruimte nodig hebben dan is dat geen probleem. Bijvoorbeeld omdat je een uitgebreide webshop wil hosten of een database met veel data. Dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem. Wij kunnen een hostingaccount aan jouw wensen laten voldoen.

Kies je ervoor om jouw hosting bij ons onder te brengen, dan krijg je de eerste 6 maanden 50% korting! Bij ons is hosting al mogelijk vanaf € 1,00 per maand. Neem gerust contact met ons voor meer informatie over webhosting. Genoemde prijzen zijn incl. btw, maar excl. eventuele setupkosten.

Contact opnemen

dPC Solutions
Al 18 jaar de ICT specialist voor zowel particulieren en bedrijven in de Achterhoek.
Advies nodig?
Loop dan gewoon binnen bij 1 van onze winkels in Zelhem of Ruurlo.
Snelle levering
Computer en notebook altijd gratis verzending!