dPC Solutions ook voor de telefonie

Smartphone

Smartphone

Ben je op zoek naar een andere smartphone? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons in de winkel bespreken we de mogelijkheden en met jouw wensen in gedachte kunnen we de juiste telefoon aanbieden.

Telefoons voor senioren

Vandaag de dag zijn de mobiele telefoons niet meer weg te denken. Maar voor de senioren, is het soms lastig om te wennen aan de flitsende telefoons met alle mogelijkheden. Voor die groep zijn de senioren telefoons bedoelt. Grote duidelijke knoppen, geen poespas maar wel geschikt om mee te bellen en te whatsappen. Hiermee kun je toch mee met je kinderen en kleinkinderen, maar dan op een begrijpelijke manier.

Abonnement

Wat hoort er bij de verkoop van smartphones? Inderdaad, een telefoon abonnement. Of het nu om een abonnement inclusief smartphone gaat of een SIM-only abonnement, je kan het bij ons in orde maken. Wij hebben daarnaast ook gratis SIM kaarten van Lebara liggen.

telefonie bij dPC Solutions Zelhem

Telefonie voor thuis

Voor de thuissituatie wordt tegenwoordig gebruik gemaakt van de zogenaamde DECT toestellen. Je hebt 1 basisstation nodig die op de telefoonlijn wordt aangesloten en daarbij kun je meerdere extra toestellen gebruiken. Zo kun je in de woonkamer voorzien van een telefoon en daarnaast bijvoorbeeld een extra toestel op je slaapkamer. Wij kunnen de DECT-sets ook bij je thuis plaatsen als dat op prijs gesteld wordt.

Accessoires

Wat is een smartphone zonder accessoires? Hetzelfde als een fiets zonder zadel, je kan er mee werken maar het is niet compleet. Wij verkopen smartphones, dus dan is het logisch dat wij ook accessoires verkopen. Je kan het zo gek niet bedenken en wij kunnen het leveren. Covers, opladers, kabels, powerbanks, cases, bumpers, safety glass en screen protectors zijn zo een greep uit het assortiment die wij standaard op voorraad hebben.

dPC Solutions
Al 18 jaar de ICT specialist voor zowel particulieren en bedrijven in de Achterhoek.
Advies nodig?
Loop dan gewoon binnen bij 1 van onze winkels in Zelhem of Ruurlo.
Snelle levering
Computer en notebook altijd gratis verzending!