Een website laten maken

Website laten maken border

Website:

Internet is tegenwoordig niet meer weg te denken en heeft een vaste plaats ingenomen in de huidige manier van particuliere en zakelijke communicatie. Een website en webwinkel worden overal op het internet aangeboden. Vooral uit zakelijk oogpunt is het van belang dat een website functioneert zoals deze ook bedoelt is. Een zakelijke website moet men vooral maken vanuit een heldere strategische- en marketing gerelateerde visie. Een website moet net het verschil maken dat nodig is om de concurrent voor te blijven en zal door middel van zoekmachines nieuwe opdrachten moeten genereren.

Website laten maken:

Jouw website is een digitale visitekaartje en bovendien kun jij jouw potentiële en huidige klanten een blik gunnen in het bedrijf en in de werkzaamheden die het bedrijf uitvoert. Een website laten maken ten behoeve van promotie zal de relatie met jouw bestaande klanten moeten verbeteren en nieuwe klanten moeten werven. DPC Solutions maakt websites die draaien op WordPress. Hiermee bieden wij jou als klant de mogelijkheid om zelf de website te kunnen onderhouden en bij te werken. De layout van de website ontwerpen wij met jouw aan de hand van jouw ideeën en ontwikkelen wij met behulp van HTML5, XHTML, XML, JavaScript, PHP, Ajax en CSS3.

Hosting:

Doordat wij zelf hosting verzorgen, zijn wij hierdoor in staat om ook de domeinregistratie, hosting en e-mail geheel voor jou te regelen tegen zeer scherpe prijzen. Wij kunnen dus het totale pakket aanbieden en samen met jou de ontwikkeling van de website ondersteunen van A tot Z. Onze doelstelling is om tegen een betaalbare prijs een kwalitatief hoogwaardige en professionele website te leveren die volledig aan jouw wensen voldoet. Naast het ontwerpen van websites, kunnen wij ook het onderhoud voor onze rekening nemen. Ook al is de website door een ander ontwerpen en gebouwd.

Hieronder vindt je een overzicht van de laatste websites die DPC Solutions ontworpen en/of gerealiseerd heeft.
Als je meer voorbeelden wilt zien of voor vragen over een website laten maken kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen je dan rustig wat onze werkwijze is onder het genot van een kopje koffie.