Data recovery

GRATIS DIAGNOSE, Goedkoopste van Nederland, geen verplichtingen en uiteraard vrijblijvend!

goedkope_data_recovery_hdd

Datarecovery Harde schijf (HDD)

Softwarematige schade

Data recovery is noodzakelijk wanneer het mechaniek van de harde schijf niet goed functioneert. Indien de harde schijf geen problemen geeft kan toch data verlies optreden of data ontoegankelijk worden. Meestal wordt dit veroorzaakt in het logische gedeelte (vanwege formatteren, virus, wissen, enz). De harde schijf is wel benaderbaar en zichtbaar in schijfbeheer.

De meest voorkomende logische schade zit in de structuur. De harde schijf op zich werkt prima maar in verband met logische problemen kan je niet bij de data. Vaak lijkt het dan of de data is gewist of verloren is gegaan.

Fysieke schade

Wanneer er sprake is van een fysieke schade dan is de harde schijf niet meer benaderbaar of zichtbaar in schijfbeheer. Dit betekend dat een reparatie dan nodig is om toegang te krijgen tot jouw data. Deze problemen kunnen wij zelf oplossen, hierdoor is een cleanroom datarecovery niet nodig.

goedkope_data_recovery_ssd

Datarecovery Solid State Drive (SSD)

Wanneer een SSD (Solid State Drive) schijf niet meer benaderbaar is. Of wanneer deze niet meer aanwezig is in schijfbeheer. Dan is een reparatie nodig om data recovery mogelijk te maken. Onderstaande problemen kunnen wij oplossen. Hierdoor kunnen wij dan alsnog proberen om een data recovery succesvol uit te voeren.

Controller schade

Elektronisch schade

Firmware problemen

ROM (her)programmeren

Verkeerd aangesloten voeding

Kortsluiting

Bekijken en resetten wachtwoorden SSD

goedkope_data_recovery_nas

NAS data recovery

Ontvang je foutmeldingen van één of meerdere harde schijven uit uw NAS systeem? Is daarom jouw NAS niet meer benaderbaar? Heb je een reset gedaan van jouw NAS en zijn nu de  gegevens niet meer zichtbaar?

De NAS Data Recovery Service biedt jouw de mogelijkheid om gegevens weer snel en compleet te laten herstellen.

Of het nu om een NAS met een RAID 1 of RAID 5 configuratie gaat, waarvan meerdere harde schijven offline staan. Of om een NAS systeem die je helemaal niet meer kunt benaderen. Onze experts kunnen doormiddel van een data recovery jouw gegevens herstellen.

Mogelijke oorzaken

Problemen welke voorkomen bij een harde schijf, komen ook voor bij een NAS.

Corrupte partitie- of bestandssystemen

Verandering in de RAID-configuratie

Harde schijf geformatteerd of partitie(s) verwijderd

Opzettelijk of per ongeluk verwijderde gegevens

Servercrash

Stroomstoringen

Oververhitting

Bel voor ADVIES :  0314 620 144 of 0573 454 381

Of stuur een email doormiddel van onze contactpagina.