Met Microsoft 365 altijd en overal werken

Microsoft 365

Office 365 heet vanaf nu Microsoft 365. Maar de werking is nog steeds hetzelfde: overal en altijd efficiënt werken met de vertrouwde Office applicaties. Op laptop, computer én mobiel

Zakelijk Microsoft 365

Microsoft 365 is een extreem nuttig platform als het naar volle potentie wordt benut. Wanneer Microsoft Office 365 goed is ingericht zorgt dit voor een lagere werklast en het maakt een goede samenwerking met collega’s makkelijker.

Alle applicaties zoals Word, Excel en Outlook zijn online en/of  lokaal te bewerken en te bekijken. Omdat 365 gebruik maakt van Exchange kun je daar jouw email aan koppelen en heb je overal en altijd toegang tot jouw email, contactpersonen en agenda.

Naast de genoemde applicaties krijg je er ook de zakelijke OneDrive bij met een opslag van 1TB. Een algemene opslagplek, maakt het mogelijk om bestanden online te beheren en overal, met elk device toegankelijk te maken.

Beheer en support

Office 365 is zeer functioneel maar op de achtergrond heb je wel een goede  infrastructuur nodig, Microsoft 365 biedt geavanceerde beveiligings- en productiviteitsfunctionaliteiten. 

Als onderneming zijn er dus een aantal zaken waar je rekening mee moet houden wanneer Microsoft 365 geïmplementeerd wordt. Via Office 365 zakelijk beheer richten wij de gehele achtergrond naar wens in. Denk hierbij aan het vergeven van rechten, instellen van zakelijke mappen en het aanmaken van nieuwe gebruikers. 

 

Exchange Online bij dPC Solutions

Exchange Online, flexibele en professionele email voor bedrijven

Exchange Online is de professionele emaildienst van Microsoft. Je kunt ervan op aan dat jouw email altijd werkt. 

Als je al Microsoft Office hebt, dan is dit een mooi product om jouw email mee te beheren. Omdat Exchange Online een Cloud dienst is, heb je altijd, op iedere plaats en overal toegang tot de email, contactpersonen en agenda. Als je werkt met een Microsoft Exchange account in Outlook, worden alle emailberichten, contactpersonen, agenda-items en Exchange mappen automatisch gesynchroniseerd. Jouw gegevens zijn altijd up-to-date in Outlook en op de server waarop Microsoft Exchange Server wordt uitgevoerd. Verstuur jij een email vanaf de computer dan zie je deze ook bij de verzonden items op alle andere gekoppelde apparaten.

Doordat de gegevens in een beveiligde Cloudomgeving van Microsoft worden opgeslagen is een (her)installatie van jouw mailbox snel te realiseren. Mocht een computer defect gaan dan stel je snel en eenvoudig de email opnieuw in zonder moeilijke instellingen. Hierdoor bent u er zeker van dat uw mailtjes, agenda-items of contactpersonen niet verloren gaan.

Met Exchange online krijgt u een mailbox van wel 50GB. Geen zorgen meer of jouw emailbox vol raakt en jij geen email meer ontvangt. Het instellen, koppelen aan eigen domein of het terug zetten van een backup kunnen wij allemaal voor jou regelen. 

Heb je interesse in Microsoft 365 of in Exchange online dan kun je altijd contact met ons opnemen

dPC Solutions
Al 18 jaar de ICT specialist voor zowel particulieren en bedrijven in de Achterhoek.
Advies nodig?
Loop dan gewoon binnen bij 1 van onze winkels in Zelhem of Ruurlo.
Snelle levering
Computer en notebook altijd gratis verzending!