Telefonie

smartphone

Smartphone

Ben je op zoek naar een andere smartphone? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of het nu om een gloednieuwe smartphone gaat, een 2e hands smartphone of een renew model, wij kunnen jou daar in voorzien.

65plus

Telefoons voor senioren

Vandaag de dag zijn de mobiele telefoons niet meer weg te denken. Maar voor de senioren, is het soms lastig om te wennen aan de flitsende telefoons met alle mogelijkheden. Voor die groep zijn de senioren telefoons bedoelt. Grote duidelijke knoppen, geen poespas maar wel geschikt om mee te bellen en te whatsappen. Hiermee kun je toch mee met je kinderen en kleinkinderen, maar dan op een begrijpelijke manier.

abonnement

Abonnement

Wat hoort er bij de verkoop van smartphones? Inderdaad, een telefoon abonnement. Of het nu om een abonnement inclusief smartphone gaat of een SIM-only abonnement, je kan het bij ons in orde maken.

dectset

Telefonie voor thuis

Voor de thuissituatie wordt tegenwoordig gebruik gemaakt van de zogenaamde DECT toestellen. Je hebt 1 basisstation nodig die op de telefoonlijn wordt aangesloten en daarbij kun je meerdere extra toestellen gebruiken. Zo kun je in de woonkamer voorzien van een telefoon en daarnaast bijvoorbeeld een extra toestel op je slaapkamer. Wij kunnen de DECT-sets ook bij je thuis plaatsen als dat op prijs gesteld wordt.

accessoires-telefoon

Accessoires

Wat is een smartphone zonder accessoires? Hetzelfde als een fiets zonder zadel, je kan er mee werken maar het is niet compleet. Wij verkopen smartphones, dus dan is het logisch dat wij ook accessoires verkopen. Je kan het zo gek niet bedenken en wij kunnen het leveren. Covers, opladers, kabels, powerbanks, cases, bumpers, safety glass en screen protectors zijn zo een greep uit het assortiment die wij standaard op voorraad hebben.