Duurzaam hergebruiken van computers, laptops en randapparatuur

Wij hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan als het aan komt op hergebruik van gebruikte computers, laptops en randapparatuur. Wij helpen particulieren, bedrijven en organisaties in de Achterhoek met het duurzaam hergebruiken van hun gebruikte computers, laptops en randapparatuur. Op deze manier proberen wij mee te helpen aan een duurzaam ICT beleid voor bedrijven en organisaties. Tegelijkertijd maken we een nieuwe gebruiker blij met een goed werkende en voordelige computer, laptop of randapparaat.

Hergebruiken apparatuur

Oude laptops, computers en randapparatuur laten hergebruiken is voor dPC Solutions de beste manier om te streven naar een groenere en circulaire wereld. Er worden dagelijks laptops en computers onnodig weggegooid, waarna ze op de stort terecht komen. Wij willen we graag een einde maken aan het overbodig elektronische afval, ook wel elektronic waste genoemd. Dit doen we al jaren door gebruikte hardware in te kopen van bedrijven en organisaties die de apparatuur niet meer gebruiken, en de hardware te verkopen aan particulieren en bedrijven waar het nog wel ingezet kan worden.

Doneren voor een goed doel

Maar naast het inkopen van de hardware, vragen wij ook aan particulieren, bedrijven en organisaties om oude apparatuur te doneren aan ons. Alle laptops, computers, randapparatuur of nog te gebruiken hardware doneren wij weer. Dit doneren wij aan mensen die het financieel moeilijk hebben of aan organisaties die geheel door vrijwilligers draaiende gehouden wordt. Op deze manier helpen wij niet alleen tegen overbodig afval, maar helpen wij ook mensen in onze regio.  

Refurbishen van computers, laptops en randapparatuur

We controleren elk apparaat op de mogelijkheden die het nog te bieden heeft. We proberen altijd om het maximale uit elk apparaat te halen. Zelfs wanneer een computer of laptop niet meer te gebruiken is, kunnen er nog steeds bruikbare onderdelen in zitten, denk bijvoorbeeld aan werkgeheugen of de voeding. Aan de hand van de computers, laptops en de bruikbare onderdelen kunnen wij weer computers en laptops bouwen die weer een paar jaar gebruikt kunnen worden. 

De computers en laptops die jij bij ons inlevert worden allemaal gecontroleerd, getest en de aanwezige data wordt vernietigd voordat wij deze aan de volgende gebruiker geven. Niets van de computers wordt verspild; alle hardware en materialen worden maximaal hergebruikt. De materialen die wij niet kunnen hergebruiken wordt opgehaald door een bedrijf dat gespecialiseerd is in recyclen van computer hardware. Daardoor krimpt de stapel elektronisch afval en zorgen we samen voor blije mensen en een schonere wereld!

Onderstaande hardware kan aan ons gedoneerd worden:

 
dPC Solutions
Al 18 jaar de ICT specialist voor zowel particulieren en bedrijven in de Achterhoek.
Advies nodig?
Loop dan gewoon binnen bij 1 van onze winkels in Zelhem of Ruurlo.
Snelle levering
Computer en notebook altijd gratis verzending!