Betaling

border-outeam

Bij dPC Solutions kun je contant, met pin, via iDEAL en bankoverschrijving betalen.

 

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. U rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als internetbankier kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je, je daarvoor hoeft aan te melden. Zodra jouw bestelling via iDEAL betaald is worden de goederen verzameld, verpakt en verstuurd*. Meer informatie over iDEAL vindt u op www.ideal.nl.

 

Bij een bankoverschrijving ontvang je een proforma-factuur van ons. Zodra deze factuur voldaan is worden de goederen naar jou toegezonden*.

 

Bij afhaling van je bestelling kan er ook contant of met de pin betaald worden.

 

Kies je ervoor om het pakket te bezorgen onder rembours en deze contant te betalen aan de bezorger, dan zijn deze kosten €23,20 incl btw. Het pakket wordt door PostNL aangeboden en deze extra kosten betaal je direct aan hun. Zijn de kosten van de bestelling boven de € 500 incl btw dan kun je het pakket bij de dichtstbijzijnde Pakketshop van PostNL afhalen en daar afrekenen. Kies je voor afhalen dan zijn er geen rembourskosten.

 

* Mits op voorraad en op werkdagen tussen 07:00u en 15:00u