Telefonie voor de zakelijke gebruiker

dectset

VoIP Telefonie

VoIP betekent bellen met meer functionaliteit, meer flexibiliteit en een flinke kostenbesparing. Jij kunt het eenvoudig inzetten zonder grote verandering aan te brengen in jouw huidige situatie. Het kan bijvoorbeeld dat je jouw huidige telefooncentrale en toestellen blijft gebruiken. Wat verandert is de verbinding die u gebruikt om te bellen en gebeld te worden. Met VoIP telefonie ga je gebruik maken van een internetverbinding. Over deze verbinding ga je bellen en heb jij toegang tot het internet. Door een slimme techniek lopen deze diensten probleemloos over dezelfde verbinding.

Minder vaste kosten

VoIP levert een flinke kostenbesparing op. Zeker als je nu gebruik maakt van meerdere standaard telefoonlijnen. Een eenvoudig rekensommetje maakt al snel duidelijk dat het totaalbedrag per maand van deze lijnen fors is. Met VoIP is er nog maar één verbinding met het internet nodig.

Minder belkosten

Jij gaat waarschijnlijk minder betalen per minuut en per gesprek dan in jouw huidige situatie. VoIP hanteert namelijk een concurrerend beltarief voor het bellen naar vaste nummers binnen Nederland, buiten Nederland en naar mobiel. Als jouw organisatie over meerdere vestigingen beschikt, bel je onderling zelfs helemaal gratis. Natuurlijk gaat dit voordeel ook op als jouw mensen ‘thuiswerken’.

Flexibel en schaalbaar

VoIP is flexibel en schaalbaar. Een goede telefonie oplossing moet zonder complexe ingrepen meegroeien met uw organisatie. Met VoIP telefonie zijn we daar goed in geslaagd. Er is geen limiet op het aantal gelijktijdige gesprekken per telefoonnummer.

Goed inzicht

Met VoIP heeft u meer inzicht in de kosten en besparingen dan ooit. Geen tien enveloppen met verschillende facturen, maar één helder overzicht.

Wat kost het en wat levert het op

De kosten van VoIP telefonie zijn afhankelijk van de mogelijkheden van jouw huidige telefooncentrale en het aantal mensen binnen uw organisatie dat van VoIP gebruik gaat maken. De telecomleverancier kan het snel voor je uitrekenen zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Eén ding is zeker: VoIP levert jou binnen een maand al een flink voordeel op en dat voordeel loopt iedere maand verder op. Voor meer informatie kun je gerust contact met ons opnemen.

hosted_cloud

Hosted Voice

Met VoIP telefonie op basis van Hosted Voice kun je afscheid nemen van jouw huidige telefooncentrale. In plaats daarvan ga je gebruik maken van een moderne digitale telefooncentrale in de cloud. Binnen de organisatie is niets anders nodig dan een internetverbinding en telefoontoestellen die van deze internetverbinding gebruik gaan maken. Dit levert enorme voordelen op. Niet alleen financieel, maar ook wat betreft schaalbaarheid flexibiliteit en bereikbaarheid. Hosted Voice is een uiterst complete en gebruiksvriendelijke virtuele telefooncentrale, die op basis van ervaringen van eindgebruikers binnen zowel kleine als grote organisaties is ontwikkeld.

Minder vaste en variabele kosten

Om te beginnen levert Hosted Voice al een flinke kostenbesparing op. Want ook met Hosted Voice heeft u nog maar één verbinding met het internet nodig in plaats van meerdere telefoonlijnen. Omdat er geen gebruik meer gemaakt wordt van de huidige telefooncentrale komen de kosten voor onderhoud, reparatie en vervanging daarvan te vervallen. In plaats daarvan betaal je maandelijks een vast laag bedrag per gebruiker.

Eenvoudig beheer

Hosted Voice beschikt over een geavanceerde en zeer gebruiksvriendelijke Nederlandstalige beheeromgeving waarmee je al het telefoonverkeer beheert. Of dat nu het telefoonverkeer voor één locatie of meerdere locaties is. Bijvoorbeeld het aan- en afmelden van toestellen, maar ook het routeren van telefoongesprekken. Het is een webbased applicatie. Dat betekent dat je alleen een computer of tablet nodig heeft en een internetverbinding om ermee te werken. Er wordt dus geen software geïnstalleerd.

Altijd de nieuwste centrale

Hosted Voice is een dynamische oplossing die meegaat met de tijd. Jij beschikt altijd automatisch over de nieuwste telefooncentrale, de nieuwste Hosted Voice functies en de beste techniek om al het telefoonverkeer optimaal te beheren. Dit levert naast een flinke besparing ook de garantie van maximale bereikbaarheid op.

Flexibel en schaalbaar

Hosted Voice groeit of krimpt mee met jouw bedrijf, zonder allerlei technische ingrepen. Toestellen kunnen eenvoudig op het platform worden aangemeld en zijn direct bereikbaar en te beheren vanaf de Hosted Voice beheeromgeving. Hosted Voice is ongelimiteerd uit te breiden zonder aanpassingen aan hard- en software. Alle toestellen die op Hosted Voice zijn aangemeld zijn bereikbaar op basis van gebruikersnaam en wachtwoord verificatie. Overal ter wereld is een toestel met internetverbinding direct via een intern of extern nummer bereikbaar.

Wat kost het en wat levert het op?

Je maakt gebruik van Hosted Voice voor een vast laag bedrag per maand. Dit bedrag is afhankelijk van het aantal toestellen dat er op wordt aangesloten, het aantal telefoonnummers dat je gaat gebruiken en de snelheid van de internetverbinding die nodig is. De telecomleverancier kan het direct uitrekenen zodat je precies weet waar je aan toe bent. Hosted Voice levert jou behalve een kostenbesparing dus ook tal van andere voordelen op zoals betere bereikbaarheid en meer flexibiliteit.

dectset

Smartphones

Ben je op zoek naar een andere smartphone? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of het nu om een gloednieuwe smartphone gaat, een 2e hands smartphone of een renew model, wij kunnen jou daar in voorzien.

abonnement

Abonnement

Wat hoort er bij de verkoop van smartphones? Inderdaad, een telefoon abonnement. Of het nu om een abonnement inclusief smartphone gaat of een SIM-only abonnement, je kan het bij ons in orde maken.

accessoires-telefoon

Accessoires

Wat is een smartphone zonder accessoires? Hetzelfde als een fiets zonder zadel, je kan er mee werken maar het is niet compleet. Wij verkopen smartphones, dus dan is het logisch dat wij ook accessoires verkopen. Je kan het zo gek niet bedenken en wij kunnen het leveren. Covers, opladers, kabels, powerbanks, cases, bumpers, safety glass en screen protectors zijn zo een greep uit het assortiment die wij standaard op voorraad hebben.