Reparatie

Voor reparaties aan computers, notebooks, tablets, smartphones en randapparatuur kun je natuurlijk bij ons terecht. In veel gevallen is een computer reparatie een goedkopere optie dan het aanschaffen van een nieuw product. Als een computer of een ander product nog bij de tijd is kan het zeker de moeite zijn om te laten repareren.  Mochten de kosten van een reparatie hoog oplopen dan zullen wij jou ten alle tijden eerlijk adviseren. Dan geven we aan of het daadwerkelijk de moeite waard is, of dat het beter is om een product te vervangen.

Door onze ervaring kunnen wij snel en vakkundig jouw aangeboden reparatie weer werkend maken. Wij laten van te voren weten wat de kosten zijn zodat er achteraf geen verrassingen zijn.

technical-service

Computer reparatie  / notebook reparatie aan huis

DPC Solutions heeft veel ervaring met het oplossen van computer -en notebookproblemen. In veel gevallen kunnen de problemen direct bij de klant thuis worden opgelost. Mocht tijdens ons bezoek blijken dat er een software probleem is dat veel tijd in beslag gaat nemen, dan kunnen wij in overleg de computer of notebook meenemen naar onze technische dienst. Hetzelfde geldt voor hardware problemen die niet snel op locatie verholpen kan worden. Nadat de reparatie voldaan is, kunnen wij altijd jouw computer of notebook weer terug plaatsen.

Ons werkgebied voor computer en notebook reparatie is de Achterhoek. Val je daarbuiten dan is er in overleg altijd veel mogelijk.

settings-tools3

Onze technische dienst

Computers:
Wij kunnen software en hardware problemen oplossen. Hierbij kun je denken aan verwijderen van virussen en ongewenste programma’s. Maar ook  programma’s die niet goed werken of Windows herstellen die niet correct werkt. Daarnaast kunnen wij ook alle hardware in een computer tijdens de reparatie testen. Indien mogelijk repareren we het defect of we vervangen de hardware. In principe kunnen we elk onderdeel in de computer zelf repareren of vervangen.

Notebooks:
Voor softwarematige problemen geldt hetzelfde als bij de computers. Voor het repareren en/of vervangen van hardware kunnen wij onder andere het volgende zelf uitvoeren:

Scherm vervangen

Backlight inverter vervangen

Kabels vervangen

Scharnieren vervangen

DC-Jack (oplaadpunt) vervangen

Toetsenbord vervangen

Geheugen uitbreiden of vervangen

Harde schijf vervangen

Harde schijf vervangen voor een SSD

DVD/Bluray speler-brander vervangen

Extra harde schijf inbouwen op de plek van de DVD/Bluray speler-brander

Accu vervangen

Processor koeler vervangen

Tablets:
Wij kunnen tablets softwarematig opnieuw instellen en updaten. Zowel voor tablets met Android als IOS besturingssysteem. Daarnaast kunnen het volgende aan hardware vervangen op onze technische dienst:

LCD scherm vervangen

Digitizer vervangen

Oplaadpunt vervangen

Accu vervangen

Behuizing vervangen

Kabels vervangen

Smartphones:
Ook smartphones kunnen wij softwarematig opnieuw instellen en updaten. Zowel voor smartphones met Android als IOS besturingssysteem. Daarnaast kunnen het volgende aan hardware vervangen op onze technische dienst:

LCD scherm vervangen

Digitizer vervangen

Oplaadpunt vervangen

Accu vervangen

Behuizing vervangen

Kabels vervangen

Randapparatuur:
Bij randapparatuur gaat het meestal om een hardware probleem. Ook hiervoor zijn wij de geschikte partij om dat te verhelpen. Denk aan het schoonmaken van een printkop of het vervangen van een printkop. Maar denk ook aan het vervangen van een harde schijf of de behuizing van een externe harde schijf. Neem gerust contact met ons op als er problemen zijn.

technical-help

Hulp op afstand

Met hulp op afstand wordt door één van onze computer experts verbinding gemaakt met jouw computer of notebook. Er wordt dan op afstand gekeken of wij jouw problemen kunnen oplossen. Dit is in veel gevallen de snelste en goedkoopste manier om kleine problemen op te lossen. Wil jij ook de computer laten overnemen door één van onze experts? Dan neem je gewoon contact met ons op via de hulp op afstand pagina.

data_recovery

Data Recovery

Indien een harde schijf defect is geraakt of is geformatteerd, levert dit meestal frustratie op. Meestal omdat in veel gevallen alle data verloren is gegaan. Maar er zijn gevallen waar dat niet zo is. DPC Solutions heeft de kennis in huis en de software/hardware die nodig is voor data recovery. De tijd en de kosten van data recovery is afhankelijk van de hoeveelheid date die terug gehaald kan worden. Als je meer informatie hierover wilt weten dan kun je altijd contact opnemen op de data recovery pagina bekijken