Partner GoedkopeDatarecovery

data recovery dutchpc zelhem

Sinds de maand april zijn wij partner geworden van GoedkopeDatarecovery. Deze partnerschap betekend dat wij nog meer diensten in huis hebben en jou als klant nog meer van dienst kunnen zijn hierdoor.

Softwarematige schade

Datarecovery is noodzakelijk wanneer het mechaniek van de harde schijf niet goed functioneert, indien de harde schijf geen problemen geeft kan toch data verlies optreden, of data ontoegankelijk worden, meestal wordt dit veroorzaakt in het logische gedeelte (formatteren, virus, wissen…). De harde schijf is benaderbaar en zichtbaar in schijfbeheer.
De meest voorkomende logische schade zit in de structuur, de schijf op zich werkt prima maar i.v.m. logische problemen kan men niet bij de data, het lijkt of de data is gewist of verloren is gegaan.

Fysieke schade

Wanneer er sprake is van een fysieke schade dan is de harde schijf niet meer benaderbaar of zichtbaar in schijfbeheer, een reparatie is dan nodig om toegang te krijgen tot de data. Onderstaande problemen kunnen wij zelf oplossen, een cleanroomrecovery is niet nodig.

GRATIS DIAGNOSE, Goedkoopste van Nederland, geen kosten, geen verplichtingen en uiteraard vrijblijvend!

Bel direct voor ADVIES :  0314 620 144 of  0573 454 381
Meer informatie over datarecovery kun je op onze pagina vinden.

Gerelateerd:

Klantenkaart

Vanaf heden kan iedereen bij ons voor kortingen sparen door...

Openingstijden

Hier staan onze openingstijden. Als er aangepaste openingstijden zijn dan...

Windows 10 Cursus

In onze winkel in Ruurlo zijn wij met een cursus...