Glasvezel is de toekomst!

border-outeam

Wij hebben gemerkt dat er nu nog steeds erg veel behoefte is aan goed advies op gebied van glasvezel. Juist in de plaatsen waar de glasvezel aanwezig is, is de behoefte erg groot omdat er in deze gebieden vaak geen aanspreekpunt meer is. Mensen hebben moeite met kiezen uit de vele providers en weten vaak niet hoe alles in zijn werk gaat.

Wij willen graag deze mensen ons advies en onze hulp bieden om alsnog op glasvezel over te stappen door aanwezig te zijn in deze gebieden. Mede door onze ervaringen op alle gebieden die met glasvezel te maken hebben zijn wij bij uitstek de partij om te adviseren en om mensen ervoor aan te melden.

Om goed advies te kunnen geven en om de zaken duidelijk te houden hebben wij een aparte afdeling ingericht in ons bedrijf die zich alleen met glasvezel advies bezig houdt, namelijk DPC Glasvezel Adviseurs. Wij hebben er ook een eigen website voor ontwikkeld. Hier kunt u oa meer informatie vinden over de mogelijkheden die wij bieden op gebied van advies, welke providers er in uw woongebied aanwezig zijn en welke mogelijkheden het u kan bieden.