Cursussen

border-outeam

Om U nog beter van dienst te kunnen zijn, biedt DPC Solutions computer cursussen op maat aan. Deze cursussen zijn volledig interactief waarbij alles om u gaat. Hierdoor zijn wij in staat om een cursus op maat te geven voor iedere cursist. Wij bieden u de mogelijkheid om een 1 op 1 cursus te volgen of in een kleine groep die u zelf samenstelt.

cursus

Computer cursus 1 op 1.

De computer cursussen wordt in hoofdzaak individueel gegeven bij u thuis. U hoeft dus niet u huis uit en u hoeft de aandacht van de docent niet te delen met andere cursisten. Tijdens de cursus krijgt u de volledige aandacht en leert u op een interactieve manier om op een makkelijke en snelle manier om te gaan met uw computer. Elke cursus kunnen wij afstemmen aan uw wensen. Als u bijvoorbeeld alleen een cursus internet wilt, dan is dat geen probleem. Elk onderdeel is een module in de cursus. U kunt zelf uw modules uitkiezen en die vormen de gewenste cursus op maat.

cursus-groep

Computer cursus in een groep.

De cursussen worden hoofdzakelijk individueel gegeven bij de cursisten thuis, maar een cursus van DPC Solutions kan ook in groepsverband worden gevolgd. Bij een cursus die bij u thuis wordt gegeven, is het aantal cursisten maximaal 5. Op deze manier is de aandacht nog goed te verdelen over het aantal cursisten. Maar als u met een groep vrienden, familieleden of binnen een bedrijf een cursus wilt volgen, dan is dat natuurlijk ook geen probleem. De cursus zal door ons daarop aangepast worden om zo toch een maximale rendement te kunnen behalen. Mocht u interesse hebben in een groepscursus dan kunt u ons altijd om informatie vragen. Wij zullen voor u dan een aangepaste cursus maken en u deze aanbieden.

inhoud-cursus

Inhoud van de computer cursussen.

De inhoud van de computer cursussen bestaat hoofdzakelijk uit praktijk oefeningen, ondersteund door een stukje theorie en wat achtergronden. Ook kunnen wij vervolgcursussen over verschillende onderwerpen verzorgen. Deze cursussen worden altijd afgestemd op de specifieke wensen van de cursisten. Een aantal onderwerpen dat behandeld kan worden tijdens een cursus, staan hieronder opgesomd. Jij bepaald deszelf de inhoud van de cursus.

Computer en notebook

  • Internet, Email en Webmail
  • Office Word / Excel / Powerpoint / Outlook
  • Fotobewerking / Picasa
  • Backup maken

Tablet en smartphone

  • Whatsapp
  • Internet, Email en Webmail
  • Installeren en het gebruik van Apps