Menu

ICT specialist voor particulieren en bedrijven

dPC Solutions is gevestigd aan de Smidsstraat 1 in Zelhem en aan de Zuivelweg 9 in Ruurlo. dPC Solutions is ruim 16 jaar actief op het gebied van ICT en wij proberen ons daarin te onderscheiden van de andere. Dit doen wij door het leveren van deskundig advies en kwalitatief hoogwaardige producten. Daarnaast bieden wij een service die verder gaat dan het leveren van computer hardware en software alleen. Juist het leveren van een toegevoegde waarde op het gebied van service, ondersteuning en onderhoud is één van onze sterke punten.

Een vrijblijvende offerte aanvragen? Bijvoorbeeld voor één van de producten of diensten? Dat is geen probleem. De medewerkers van dPC Solutions spreken begrijpelijke taal en geven jou graag advies zodat je een goede keuze kunt maken. Voor meer informatie kunt u natuurlijk gerust contact met ons opnemen.

Wil je een reparatie komen brengen of dat wij deze ophalen? Natuurlijk geen probleem, wij van dPC Solutions stellen het wel op prijs als er eerst even een afspraak gemaakt wordt zodat wij jou het snelst en het beste van dienst kunnen zijn. Je zult begrijpen dat wij niet alle binnenkomende telefoontjes direct kunnen beantwoorden, dus mocht u er niet doorheen komen, stuur dan een email en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Heb je iets uit de winkel nodig? Natuurlijk ook geen probleem. Kom gewoon binnen lopen in de winkel in Zelhem of Ruurlo of bestel het via de webshop van dPC Solutions, via de email of telefonisch.

Voor meer informatie kunt u natuurlijk gerust contact met ons opnemen

dPC Solutions staat voor Kennis – Kwaliteit – Service – Betrouwbaarheid  

dPC Solutions 16 jaar jouw ict oplossing

0